Principeakkoord cao Gemeenten: laat je informeren

Of breng je stem uit

Door Redactie 17 juli 2019

Werkgever VNG en wij hebben een voorlopig akkoord over de nieuwe cao Gemeenten. Maar zoals altijd is het laatste woord aan jou. Laat je daarom informeren tijdens een bijeenkomst van FNV Overheid. Maar je kunt ook meteen je stem uitbrengen.

Belangrijkste afspraken

In het principeakkoord zijn we het eens geworden over de volgende zaken:

• Loon: in totaal 6,25% loonsverhoging over 2 jaar.
  • Looptijd: de cao loopt van 1 januari 2019 tot 1 januari 2021.
  • Er komen collectieve afspraken over vitaliteitsbeleid.
  • Eenmalige uitkering van € 750,- (op basis van vast dienstverband).
  • Tegemoetkoming in de ziektekosten voor alle werknemers.

Lees het hele principeakkoord

Ledenbijeenkomsten

Om al je vragen en onduidelijkheden weg te nemen, hebben we na de zomer een aantal ledenbijeenkomsten georganiseerd. Kom ook en laat je bijpraten.

• Donderdag 29 augustus, 15.30 uur, Vakbondshuis, Gotlandstraat 2a, Deventer
  • Maandag 2 september, 16.00 uur, Vakbondshuis, Velperbuitensingel 8, Arnhem
  • Maandag 2 september, 16.00 uur, Vakbondshuis, L. Springerlaan 23, Groningen
  • Dinsdag 3 september, 12.30 – 13.30 uur, Vakbondshuis, Koggelaan 3a, Zwolle