Nog geen sprake van terugkeer aan onderhandelingstafel vroegpensioen

'VNO-NCW spreekt voor haar beurt'

facet hoofdkantoor FNV
Door Persvoorlichting 18 juni 2024

Vandaag publiceerde de Telegraaf een artikel waarin VNO-NCW de suggestie wekt dat de FNV terug aan de onderhandelingstafel is over het vroegpensioen voor mensen met zwaar werk. Lees hieronder onze reactie.

VNO-NCW gebouw met projectie Zwaar Werk? Eerder Stoppen!

Wat de FNV betreft, spreekt VNO-NCW voor haar beurt. Er is nog geen sprake van terugkeer van de FNV aan de onderhandelingstafel over het vroegpensioen voor mensen met zwaar werk. Op verzoek van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is de FNV aan het kijken wat er precies nodig is om het formele overleg te hervatten zodat er afspraken gemaakt kunnen worden die goedkeuring van de FNV-leden kunnen krijgen. Zolang dat perspectief er nog niet is gaan alle acties gewoon door.

Het bewuste Telegraaf-artikel is hier te vinden.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.