Kun je niet stemmen door staking OV?

Persvoorlichting
Door Persvoorlichting 15 maart 2023

Vandaag zijn er nog stakingen in het OV. Mogelijk word je daardoor gedupeerd en kun je niet bij een stembureau komen. Wij vinden het als FNV heel belangrijk dat je van je stemrecht gebruik kunt maken.

Daarom heben we besloten, net als het CNV, om een meldpunt in te richten. Het meldpunt is bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn of een beperking hebben en echt afhankelijk zijn van het openbaar vervoer om te gaan stemmen.

De meldingen die wij krijgen worden doorgegeven aan onze actieve leden in de regio, die in overleg met jou een passende oplossing proberen te vinden.

Je kunt tot half 6 bellen met ons contactcenter op 088 368 03 68

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.