Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

FNV verpulvert vorig record

7.353 nieuwe leden in januari

facet hoofdkantoor FNV
Door Persvoorlichting 4 februari 2023

In januari sloten 7.353 mensen zich aan bij de FNV. Dit is het hoogste aantal ooit dat zich bij de vakbond inschreef in 1 maand en de derde keer in vier maanden dat dit record is aangescherpt.

Tuur Elzinga, voorzitter FNV: ‘Natuurlijk zijn we trots dat de FNV stevig in de lift zit, maar veel belangrijker is dat steeds meer mensen en bovenal jongeren opstaan en voor zichzelf, voor hun toekomst en voor elkaar opkomen. Zij beseffen dat je samen sterker staat en dat je organiseren in een tegenmacht nog steeds bittere noodzaak is. Dat zien we terug in steeds meer acties, betere resultaten en groeiende steun onder de bevolking.’