Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Denk mee over de cao-inzet van de FNV voor 2023

Vul de enquête in

Redactie
Door Redactie 6 mei 2022

De FNV bepaalt elk jaar voor alle cao’s de looneis en de inzet voor alle andere arbeidsvoorwaarden. Die presenteren we dan vlak voor Prinsjesdag. Laat ons weten wat jij belangrijk vindt en help zo de agenda voor 2023 te bepalen. Vul hier de enquête in. Invullen kan tot en met 24 mei 2022.

FNV-buttons