FNV steunt Woonprotest op 12 september

Redactie
Door Redactie 8 september 2021

De wooncrisis is het gevolg van politieke keuzes. Het moet en kan anders. Daarom steunt de FNV het grote Woonprotest zondag 12 september a.s. in Amsterdam. Kom ook om 14.00 uur naar het Westerpark!

FNV steunt Woonprotest op 12 september

Eerlijke woningmarkt

De FNV staat voor een eerlijk Nederland. Daar hoort bij een eerlijke woningmarkt. Met betaalbare woningen voor onze leden. Zodat je als jongere niet noodgedwongen bij je ouders moet blijven wonen, je als harde werker niet de helft van je salaris kwijt bent aan een pandjesbaas en je als onderwijzer, agent of verpleegster wel weer in de buurt van je werk kan wonen. 

Kom ook naar het Woonprotest

Wij steunen het grote Woonprotest, jij toch ook? Kom dan op zondag 12 september a.s. om 14.00 uur naar het Westerpark in Amsterdam, tot dan!

Lees meer op Woonprotest.nl

 

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.