Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Politie in actie voor meer waardering

Prikstraat voor financiële injectie

Redactie
Door Redactie 12 maart 2021

Vandaag voerden de politiebonden op het Plein in Den Haag actie voor serieuze investeringen in de arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden bij de overheid.

In een symbolische prikstraat werden ministers aan de tand gevoeld over hun visie op de financiƫle injectie die de publieke sector zou moeten krijgen.Vakbonden voor medewerkers in de zorg, bij defensie, het onderwijs, het Rijk, de ambulancezorg en de brandweer waren uitgenodigd bij deze actie aan te sluiten.

Lees het nieuwsbericht op de site van de Nederlandse Politiebond.