Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Laseractie in Apeldoorn

Manifest voor burgermeester Ton Heerts

Redactie
Door Redactie 29 maart 2021

Vrijdagavond bezochten we Apeldoorn. Daar overhandigden we ons manifest aan burgermeester Ton Heerts. En op zijn stadhuis projecteerden we wat mooie leuzen.

Heerts is niet alleen burgermeester van Apeldoorn, maar ook lid van het VNG-bestuur. En oud-voorzitter van de FNV natuurlijk. Hij kreeg daarom ons manifest uit handen Judy Hoffer, dagelijks bestuur FNV en Simone Fomenko en Nicole Harmsel, hoofdbestuursleden van de Aob.