Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Han Busker neemt afscheid van de FNV

Redactie
Door Redactie 10 maart 2021

Han Busker vertrekt na vier jaar voorzitterschap bij de FNV. In dit interview blikt hij terug op die periode. Samen met FNV-collega Najat bespreekt hij de totstandkoming van het pensioenakkoord, het leden werven in garages, de rol van de internationale vakbond en de toekomst van de FNV.

Han Busker neemt afscheid van de FNV

Gasten

In de uitzending komen Mariette Hamer, FNV collega’s, internationale gasten en minister Koolmees aan het woord. Zij bespreken de samenwerking en hun ontmoetingen en wat de FNV de afgelopen periode voor hen heeft betekend.

Bekijk het interview dat Najat Jouaoui met hem had:

Nieuwe voorzitter van de FNV

Vandaag op 10 maart is bekendgemaakt wie de opvolger van Han is geworden: Tuur Elzinga (51) is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de FNV. Hij kreeg in de ledenraadpleging 52,2% van het totaal aantal uitgebrachte stemmen: 120.425.