Kom naar de online editie van FNV’s Internationale Solidariteitsdag 2020!

Door Redactie 16 december 2020

Onze economie wordt steeds internationaler. Een groot deel van Nederland werkt inmiddels op een internationale werkplek. De belangen van veel werknemers in Nederland zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met wat er in het buitenland gebeurt. Daarom is internationaal vakbondswerk een belangrijke pijler van de FNV. Onze (kader)leden, werkzaam in verschillende bedrijven, spelen hierbij een belangrijke rol.

Kom naar de online editie van FNV’s Internationale Solidariteitsdag 2020!

De jaarlijkse FNV Internationale Solidariteitsdag is een dag voor iedereen die de internationale vakbeweging een warm hart toedraagt. Via verschillende workshops laten actieve vakbondsleden uit binnen- en buitenland zien hoe zij zich inzetten voor internationale solidariteit en wat ze daarbij bereikt hebben. En waarbij je te weten komt hoe je je daarbij kunt aansluiten en hoe je zelf ook internationale vakbondsinitiatieven kunt ontwikkelen.

Kom ook naar de online editie!

Wanneer: zaterdag 19 december van 14:00 tot 17:00 uur.

Waar: vanaf je eigen computer, smartphone, tablet of iPad.

Aanmelden

Download de flyer voor meer informatie over deze dag, de workshops en de online editie.

Tot ziens op 19 december!