Rechtsbijstandverzekering NowGo verdwijnt

Mooi alternatief aanbod voor FNV-leden via Univé

Redactie
Door Redactie 17 september 2020

Heb jij een rechtsbijstandsverzekering via de FNV bij voorheen Reaal, Proteq en nu NowGo? Deze samenwerking gaat stoppen. We hebben een mooi alternatief aanbod voor je via Univé. Sowieso interessant voor alle FNV-leden die op zoek zijn naar een goede rechtsbijstandsverzekering.

FNV-leden krijgen juridische bijstand

Heb je als FNV-lid een probleem met je werkgever over je werk of inkomen? Je kunt dan als FNV-lid natuurlijk altijd rekenen op juridische bijstand van onze juristen. Maar heb je bijvoorbeeld problemen met je buren over een schutting en jullie komen er niet uit? In zulke gevallen doe je aanspraak op een rechtsbijstandsverzekering. Deze kun je voordelig afsluiten via de FNV bij Univé.

Voorwaarden NowGo veranderen

Voor juridische hulp voor consumenten- en verkeerszaken hadden wij een samenwerking met Reaal. Later veranderde de naam in Proteq en nu is de naam NowGo. NowGo is een onderdeel van Nationale Nederlanden. Nationale Nederlanden gaat deze rechtsbijstandverzekeringen nu onderbrengen bij hun dochterbedrijf Ohra. De FNV en Ohra hebben besloten de samenwerking voor de rechtsbijstandverzekering te stoppen. Dat betekent dat als jij gebruik maakt van deze collectieve rechtsbijstandverzekering van NowGo, je een brief van NowGo/Ohra krijgt. Daarin staat een nieuw aanbod, met nieuwe voorwaarden en kosten.

FNV kiest voor het aanbod van Univé

We hebben de nieuwe afspraak met Ohra vergeleken met het aanbod van onze ledenvoordeelpartner Univé. En wij kiezen voor het aanbod van Univé. Via Ledenvoordeel FNV kun je nu een rechtsbijstandverzekering bij Univé afsluiten. Met op maat gemaakte afspraken en met een FNV-korting van 5%. Bekijk het aanbod van Univé. Heb je ook al andere verzekeringen via Ledenvoordeel FNV bij Univé? Dan krijgt je nog een extra korting op die verzekeringen als je voor aanvullende rechtsbijstand van Univé kiest.

Kijk en vergelijk

Maakte jij gebruik van de rechtsbijstandverzekering van Reaal, Proteq of nu NowGo? Dan krijg je, zodra jouw verzekeringsjaar afloopt, een ander aanbod van Ohra. Vergelijk dat zeker even met de rechtsbijstandverzekering van Univé. Zodat je een goede beslissing kunt nemen bij wie je een nieuwe verzekering af wilt sluiten.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.