FNV ledenparlement stemt op 4 juli over uitwerking pensioenakkoord

facet hoofdkantoor FNV
Door Persvoorlichting 19 juni 2020

Over twee weken komt het FNV Ledenparlement opnieuw samen om over het de uitwerking van het pensioenakkoord te stemmen. Han Busker: “Ik was heel graag vandaag tot besluitvorming gekomen, maar een deel van het ledenparlement is daar nog niet aan toe. We willen dit zorgvuldig doen.”

Het FNV ledenparlement is vandaag niet tot stemming gekomen omdat er te weinig ledenparlementsleden waren ingelogd bij aanvang van de online vergadering. Daardoor waren er onvoldoende ledenparlementsleden aanwezig om tot een rechtsgeldig besluit te komen. Deze vergadering is nu gebruikt om vragen die er nog leefden over de inhoud van het akkoord te beantwoorden.

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.