Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

FNV ledenparlement stemt op 4 juli over uitwerking pensioenakkoord

facet hoofdkantoor FNV
Door Persvoorlichting 19 juni 2020

Over twee weken komt het FNV Ledenparlement opnieuw samen om over het de uitwerking van het pensioenakkoord te stemmen. Han Busker: “Ik was heel graag vandaag tot besluitvorming gekomen, maar een deel van het ledenparlement is daar nog niet aan toe. We willen dit zorgvuldig doen.”

Het FNV ledenparlement is vandaag niet tot stemming gekomen omdat er te weinig ledenparlementsleden waren ingelogd bij aanvang van de online vergadering. Daardoor waren er onvoldoende ledenparlementsleden aanwezig om tot een rechtsgeldig besluit te komen. Deze vergadering is nu gebruikt om vragen die er nog leefden over de inhoud van het akkoord te beantwoorden.