Webinar over werken in coronatijd

Kijk de webinar nu terug

Redactie
Door Redactie 28 mei 2020

Langzaam kruipt Nederland uit de lock down. Wat betekent dit voor je veiligheid? Heb jij iets aan de staatssteun NOW2? Op ons webinar op 27 mei gingen Zakaria Boufangacha en Kitty Jong van het FNV-bestuur in op verschillende vragen van onze leden.

Onderwerpen van de webinar

  • Houden ze op mijn werk wel genoeg rekening met mijn veiligheid?
  • Wat betekent de nieuwe staatssteun vanaf 1 juni voor mij? Staat mijn baan op het spel?
  • Verdienen vitale beroepen een bonus in hun cao?

De meerderheid van de deelnemers aan het webinar waarderden deze met een 8 of een 9. Nieuwsgierig geworden?

Kijk de webinar terug

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.