Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig.
Daarnaast maken we gebruik van tracking cookies om de website persoonlijker te maken en op jouw voorkeuren af te stemmen. Geef hieronder jouw toestemming. Je instellingen kun je altijd weer wijzigen op de pagina over Cookies.

Lees meer over onze cookies
Ik wil informatie op maat (tracking cookies)

Tracking cookies voor informatie op maat: met deze cookies kunnen we de informatie nog beter op je afstemmen. Als je ervoor kiest deze cookies niet te accepteren, dan is het nog steeds mogelijk gebruik te maken van onze websites maar kan het wel voorkomen dat bijvoorbeeld opnieuw gevraagd wordt een vragenlijst in te vullen als je dat al hebt gedaan.

Pensioenacties vakbonden stilgelegd

Redactie
Door Redactie 18 maart 2019

De vakbonden reageren geschokt op de gebeurtenis vanmorgen in Utrecht. De geplande bijeenkomsten, waaronder op het Malieveld in Den Haag en op Schiphol gaan niét door.

Alle regionale bijeenkomsten die gepland stonden in het kader van de landelijke actiedag pensioen zijn inmiddels afgerond. Maar alle andere bijeenkomsten in het land gaan niet door. 

Medeleven

Han Busker: “Wat begon als een prachtige actiedag, is overschaduwd door deze vreselijke gebeurtenis. We leven mee met de slachtoffers, hun familie en iedereen die hierdoor geraakt is.”

;