Pensioenacties vakbonden stilgelegd

Door Redactie 18 maart 2019

De vakbonden reageren geschokt op de gebeurtenis vanmorgen in Utrecht. De geplande bijeenkomsten, waaronder op het Malieveld in Den Haag en op Schiphol gaan niét door.

Alle regionale bijeenkomsten die gepland stonden in het kader van de landelijke actiedag pensioen zijn inmiddels afgerond. Maar alle andere bijeenkomsten in het land gaan niet door.

Medeleven

Han Busker: “Wat begon als een prachtige actiedag, is overschaduwd door deze vreselijke gebeurtenis. We leven mee met de slachtoffers, hun familie en iedereen die hierdoor geraakt is.”