Wat doen we in Indonesië

Focus: sociale dialoog / productieketen van palmolie, kleding en bouw

In Indonesië steunen we vakbonden in de ontwikkeling van een sociale dialoog met werkgevers en/of overheid te ontwikkelen in verschillende sectoren op nationaal niveau.

We steunen vakbonden in het verbeteren van arbeidsrechten in de palmolieproductie en de bouw.

We steunen vakbonden in de verbetering van arbeidsrechten in de kledingindustrie in samenwerking met Fair Wear foundation, CNV en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zie het Strategisch partnerschap voor Transformatie van de Kledingketen