Training 'Nieuw in de medezeggenschap'

Zit jij namens de FNV in de medezeggenschap (mz)? En doe je dat nog niet langer dan een jaar? Volg dan onze gratis training 'Nieuw in de medezeggenschap'.

Zit je al langer in de or? Volg dan de training 'or en de actieve achterban'

Je leert tijdens de training:

• De basisrechten van de medezeggenschap: wat kun je, wat mag je?
  • Wat je hebt aan de Wet op de ondernemingsraden.
  • Waar als medezeggenschap je medestanders zitten.
  • Hoe je informatie kunt verzamelen in je organisatie.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je steun krijgt van je achterban.
  • Wat de raakvlakken zijn tussen medezeggenschapsorganen en de vakbond.
  • Hoe wij jou als or-lid kunnen ondersteunen.

Voor wie is deze training?

Je kunt meedoen als je lid bent van de FNV en korter dan 1 jaar lid van de medezeggenschap bent. Ook als kandidaat mz-leden kun je deelnemen. Per training kunnen er 3 leden uit hetzelfde mz-orgaan meedoen, omdat we het belangrijk vinden dat leden uit verschillende organisaties informatie uitwisselen.

Details van de opleiding

Het is een eendaagse training die in vakbondshuizen door heel Nederland wordt gegeven. Deelname is gratis. Je kunt als or-lid gebruik maken van scholingsverlof.

De trainingen zijn van 10.00 - 16.30 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.

Data en locaties

• Maandag 26 oktober 2020
  • Dinsdag 3 november 2020
  • Woensdag 11 november 2020
  • Donderdag 12 november 2020  - geannuleerd
  • Dinsdag 17 november2020
  • Vrijdag 20 november2020

Deze trainingen vinden online plaats. Uiteraard krijg je ruim van te voren te horen met welk programma we gaan werken en krijg je vooraf een gedegen instructie.

Aanmelden

Stuur een e-mail met de datum en locatie van je keuze naar trainingen@fnv.nl. Zet in de mail je volledige naam, je bondsnummer en het bedrijf/sector waar je werkt. Vermeld in de mail ook of je dieetwensen hebt.