Meld je aan voor onze pensioenproeverij

Ga goed voorbereid met pensioen

Een leven zonder werk, hoe geef je daar zin en invulling aan? Dat kom je te weten op de pensioenproeverij van de FNV. Twee dagen vol inzicht, inspiratie, advies & tips. Over hoe je een nieuw ritme opbouwt en financiële valkuilen vermijdt. Een pensioenproeverij bestaat uit minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor jouw verhaal.

De pensioenproeverijven zijn exclusief ontwikkeld voor FNV-leden. Alle pensioenproeverij bestaan uit twee verschillende dagen (niet aaneengesloten) van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wij verwachten je op beide dagen. Alle proeverijen worden gehouden op onze regiokantoren.

Online of 's avonds?

Kun jij overdag niet? Op 22 & 29 augustus en 5 september hebben we 's avonds om 19 uur een avondproeverij.  Blijf je liever thuis? Dan is een online proeverij iets voor jou. In oktober kun je via een laptop of computer vanuit huis een proeverij meemaken. De exacte dagen zijn nog niet bekend maar je kunt alvast je belangstelling kenbaar maken. 

Data en locaties van de pensioenproeverijen

  • VOL - Deventer: 22 april (dag 1) & 29 april (dag 2)
  • VOL - Amsterdam: 2 mei (dag 1) & 16 mei (dag 2)
  • VOL - Utrecht:  2 mei (dag 1) & 16 mei (dag 2)
  • Rotterdam: 4 juni (dag 1) & 11 juni (dag 2) 
  • Weert: 11 juni (dag 1) & 18 juni (dag 2)
  • Rotterdam: 22 & 29 augustus en 5 september 19.00 – 22.00 uur 
  • Online: najaar 2024
     

 

Deel onze pensioenproeverij

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.