FNV Internationaal Solidariteitsfestival

  • 10.00 uur - 23.00 uur
  • Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam

Grenzeloze solidariteit

Geloof jij ook in de kracht van grenzeloze solidariteit? En in het bouwen aan een wereldwijde beweging voor economische en sociale rechtvaardigheid van onderop? Kom dan naar het Internationale Solidariteitsfestival van de FNV op zaterdag 23 september!

Mis het niet en meld je aan

Of je nu een ervaren activist bent of net komt kijken: dit festival is voor iedereen die internationale solidariteit een warm hart toedraagt. Kom meer te weten over internationale vakbondscampagnes, luister naar livemuziek, laat je inspireren tijdens verschillende workshops, kom in contact met vakbondsactivisten en andere gelijkgestemden van over de hele wereld. Mis het niet! Meld je aan en blijf op de hoogte over het programma en de workshops.

Meer informatie over het Internationale Solidariteitsfestival 2023

Deel deze bijeenkomst

Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast maken we optioneel gebruik van statistische en marketing cookies. De functionele en statistische cookies maken geen gebruik van persoonsgegevens. De marketing cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Onderstaand kun je toestemming geven voor het gebruik van cookies. Voor meer informatie, of om op ieder moment je instellingen weer te wijzigen, kun je terecht op onze pagina over de cookies.

Functionele cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de websites naar behoren functioneert.

Statistische cookies

:

Geven inzicht in hoe onze bezoekers de websites gebruiken.

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de websites op jouw voorkeur af te stemmen.