Wat doen we in Nepal

Focus: sociale dialoog / migrantarbeiders in de bouw

In Nepal steunen we vakbonden in de ontwikkeling van een sociale dialoog met werkgevers en/of overheid in verschillende sectoren op nationaal en regionaal niveau.

We steunen vakbonden in de verbetering van arbeidsrechten van migrantarbeiders die in het buitenland (Midden-Oosten) in de bouw (gaan) werken.

Via de vakbond UNITRAV steunen we verbetering van arbeidsomstandigheden voor hotelmedewerkers, berg- en raftinggidsen.

Bekijk de video.