Serie beeldbel-interviews met onze partners en consultants

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor werkenden

Mondiaal FNV houdt in deze coronacrisis de vinger aan de pols en heeft nauw contact met haar consultants en partners in de verschillende werelddelen. We verzamelen zo veel mogelijk informatie. Bijvoorbeeld via beeldbelinterviews. Lees over hoe werkenden geraakt worden en wat vakbonden kunnen betekenen.

22 juni 2020

Zimbabwe: Informeel werkenden al maanden zonder inkomen

27 mei 2020
India: de vakbonden gaan de straat op