Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Oproep kandidaten FNV Diversiteitsprijs 2020-2021

Redactie
Door Redactie 20 juli 2021

Elke twee jaar reiken we de FNV Diversiteitsprijs uit aan een FNV-lid. Een lid die zich bijzonder en aantoonbaar inzet om inclusie en diversiteit te bereiken en te strijden tegen racisme en discriminatie. Dit FNV-lid heeft een positieve grondhouding richting diversiteit en –bevordering; is een verbinder en toont respectvol gedrag naar anderen. Ken jij iemand die hieraan voldoet en in aanmerking komt voor deze prijs?

Aanmelden

Draag jouw kandidaat voor

Draag uiterlijk voor 20 september 2021 jouw kandidaat voor door een email te sturen, naar diversiteit@fnv.nl o.v.v.  Kandidaat FNV Diversiteitsprijs. In de email vermeld je de naam/e-mailadres van jouw kandidaat en argumenten waarom deze kandidaat in aanmerking komt voor deze prijs. Een deskundige jury bepaalt wie de winnaar wordt van de FNV Diversiteitsprijs.