Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Kaderdeclaraties per post minder snel verwerkt

Declareer digitaal

Redactie
Door Redactie 23 maart 2020

Alle medewerkers FNV werken tot en met 1 juni zoveel mogelijk thuis als gevolg van de genomen maatregelen i.v.m. het coronavirus. Kaderdeclaraties die per post worden verstuurd kunnen daardoor minder snel verwerkt worden.

geld

Kaderdeclaraties: vooral digitaal!

Daarom vragen wij je om kaderdeclaraties vooral digitaal naar ons te versturen. Dit is mogelijk via een van de volgende keuzes:

  1. Invulbare pdf

Gebruik de invulbare pdf versie van het declaratieformulier (https://www.fnv.nl/actief-voor-de-fnv/handig/kaderdeclaraties en mail deze naar declaratie@fnv.nl (per declaratie wel een aparte pdf sturen).


2.  Module Digitaal declareren in ProActive

Je kan ook gebruik maken van de module Digitaal declareren. Je krijgt dan een eigen account in ProActive. Dan kan je zelf online declaraties indienen en versturen. Dit is dan in plaats van het mailen of opsturen van een ingevuld kaderdeclaratieformulier.

Groot voordeel van declareren vanuit een eigen account is dat declaraties sneller verwerkt worden, en uitbetalen sneller plaats vindt. Afhankelijk van welke activiteiten je doet, krijg je bepaalde rechten.  Andere voordelen van digitaal declareren zijn:

  •  Eigen archief om makkelijk na te gaan wat is gedeclareerd.
  • Status van de betaling is zichtbaar. Na beoordeling van de declaratie, ontvang je direct bericht.
  •  Zodra de betaling is gedaan ontvang je een mail dat de declaratie wordt betaald.
  • Zelf kilometers bijhouden hoeft niet ; het systeem berekent deze automatisch bij het invoeren van de locaties.
  • Declareren van een bonnetje kan eenvoudig door bij de betreffende regel een foto of scan te uploaden.

Aanmelden voor digitaal declareren
Via deze link www.fnv.nl/formulierdd geef je je op voor digitaal declareren. Zodra de gegevens zijn ingestuurd, wordt dit z.s.m. verwerkt en wordt jouw account geactiveerd. Je ontvangt daarover bericht met een handleiding hoe je digitaal kan declareren.

Nog vragen?
Stuur een mail naar digitaaldeclareren@fnv.nl