Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Steun de onmisbare beroepen: kom naar de actiedag

Zaterdag 25 september in Rotterdam

Redactie
Door Redactie 14 september 2021

Afgelopen jaar is duidelijk geworden wie er in de frontlinie staan. Zorgverleners, docenten, schoonmakers en vele anderen. Toen veel mensen thuiswerkten, gingen zij de deur uit om voor ons allen te zorgen. Dit zijn de helden van de coronacrisis, de onmisbaren. Zij hebben vaak een laag loon, een hoge werkdruk en veel onzekerheid. Dat kan zo niet langer. Daarom organiseren we op zaterdag 25 september de Dag van de Onmisbaren in Rotterdam.

Meer informatie en aanmelden

Kom je ook? 

Ga naar fnv.nl/onmisbaren voor meer informatie