Schrijf je collega's vrij

Doe mee met schrijfacties

Doe mee met schrijfacties van Mondiaal FNV

Han Busker steunt actie voor vrijlating Han Sang-gyun, 2017

In vele landen worden vakbondsrechten geschonden. Vakbonden worden verboden, vakbondsleden bedreigd, gevangen gezet of zelfs vermoord. Schrijven helpt! Klim in de pen, telefoon of computer en steun je collega's wereldwijd.

Mondiaal FNV maakt je attent of organiseert schrijfacties voor werknemers wereldwijd. Wil je de schrijfacties steunen? Meld je aan via mondiaal@fnv.nl