Een goede cao krijg je niet cadeau

Eind dit jaar loopt de cao Taxi af. Vanaf maart gaan we met de werkgever overleggen. Maar voordat we gaan overleggen moeten we wel weten wat jíj graag geregeld ziet in die cao. Praat, doe en beslis daarom mee en kom naar een van onze bijeenkomsten. Of vul de enquête in. Iedereen, lid of geen lid, mag meedenken.

Jouw input en steun voor de voorstellen is hard nodig. Samen staan wij sterk en de leden zijn de vakbond, kom dus in beweging en ga met ons in gesprek over jouw nieuwe arbeidsvoorwaarden. Alle werknemers in de taxi branche - taxichauffeurs, planners, ondersteunend personeel en werknemers in het HAP vervoer - zijn van harte welkom! Wil je een bijeenkomst bezoeken? Meld je dan aan via e-mail

Ja, ik kom naar een bijeenkomst

Bijeenkomsten regio Noord

• Groningen, FNV vakbondskantoor Leonard Springerlaan 23
    16 januari, 9.00 tot 12.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur
  • Leeuwarden, FNV vakbondshuis Jacob Catsplein 1
    23 januari, 9.00 tot 12.00 uur en 19.00 tot  21.00 uur
  • Hoogeveen, FNV vakbondshuis Schutlaan 74
    6 februari, 9.00 tot 12.00 uur en 19.00 tot 21.00 uur

Bijeenkomsten regio Oost

• Deventer, FNV vakbondskantoor, Gotlandstraat 2a
    21 januari, 19:30 tot 21:00 uur
    30 januari, 19.30 tot 21.00 uur
  • Doetinchem, FNV vakbondshuis, Terborgseweg 36
    22 januari, 19:30 tot 21:00 uur
  • Arnhem, FNV vakbondshuis, Velperbuitensingel 8
    27 januari, vanaf 19.30 (inloop, aanvang 20:00 uur)

Bijeenkomsten regio Noordwest

• Amsterdam, FNV vakbondskantoor, Derkinderenstraat 2-8
    29 januari, 19:00 tot 21:00 uur
  • Almere, FNV Vakbondshuis, Saffraanplein 30
    3 februari, 10.30 tot 12:00 uur
  • Alkmaar, FNV vakbondshuis, Limmerhoek 25
    11 februari, 10:30 tot 12:00 uur.

Bijeenkomsten regio Zuid

• Heerlen, FNV vakbondshuis, Doctor Poelsstraat 85
    21 januari, 19:30 tot 20:30 uur
  • Eindhoven, FNV vakbondshuis, Dr. Cuyperslaan 47
    28 januari, 15:00 tot 16:00 uur
  • Weert, FNV vakbondshuis, Schepenlaan 6
    28 januari, 19:30 tot 20:30 uur
    29 januari , 15:00 tot 16:00 uur

Bijeenkomsten regio Zuidwest

• 4 en 5 februari gaat FNV on tour door Zeeland op diverse locaties waar veel chauffeurs komen kun je met ons in gesprek
  • 18 en 19 februari kun je ons vinden op verschillende locaties in Brabant
  • 3 en 4 maart gaan we langs bij de leden in Zuid-Holland op locatie

De precieze locaties worden via je regiobestuurder of hier op de site nog bekend gemaakt.

Vul de enquête in

Kun jij niet bij een van de bijeenkomsten zijn? Vul dan de enquête in, zodat ook jouw stem gehoord wordt. Of je nou lid bent of niet, hoe meer stemmen hoe beter!

Vul de enquête in

Landelijke bijeenkomst

Nadat alle bijeenkomsten zijn geweest en we voldoende reacties op de enquête hebben, hebben we op zaterdag 7 maart in de ochtend een landelijke bijeenkomst. Deze is in de omgeving van Utrecht. Dus houd deze datum vrij!

;