Cookies op websites van de FNV

De FNV gebruikt functionele en analytische cookies die noodzakelijk zijn om de websites zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens en hier is geen toestemming voor nodig. Daarnaast maken we gebruik van marketing cookies om de website op jouw voorkeuren af te stemmen. Hiervoor kun je onderstaand toestemming geven. Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen op de pagina over de cookies.

Functionele & analytische cookies: Cookies die nodig zijn om te zorgen dat de website naar behoren werkt en om analyse uit te voeren

Marketing cookies

:

Deze cookies gebruiken we om de website op jouw voorkeur af te stemmen.

Online FNV-actiebijeenkomst Winkelmedewerkers Verdienen Beter

Meld je aan!

  • 20.00 uur - 21.00 uur
  • Online via Zoom (zie link hieronder)

De lonen in de winkelstraat blijven al jaren achter. Nu alles duurder wordt, zeggen steeds meer medewerkers: ‘Nu wij nog’. Wij vinden het tijd voor een leefbaar loon! Meld je nu aan voor de online FNV-actiebijeenkomst. Samen bespreken wij de plannen om op te komen voor een #leefbaarloon, respect en rechtvaardigheid.

In onze online actiebijeenkomst komen winkelmedewerkers van verschillende ketens aan het woord over onze gezamenlijke plannen. We geven vanuit de FNV meer informatie over de loonontwikkeling en de mogelijkheden die er zijn om samen verbeteringen af te dwingen.

Op verschillende plekken heeft de FNV al goede afspraken gemaakt over een loonsverhoging, zoals bij IKEA en in de bouwmarkten. Bij Etos en de Bijenkorf zijn medewerkers nu in staking voor een loonsverhoging.

Dus meld je aan voor een #leefbaarloon, respect en rechtvaardigheid. Want winkelmedewerkers verdienen beter! Jij verdient beter.

Deel deze bijeenkomst