Bij de FNV tel je mee

De FNV komt op voor jouw belangen op het gebied van werk en inkomen. Al 1,1 miljoen mensen zijn lid, van scholier tot en met gepensioneerde.

vind jouw cao

Meer dan 1000 cao's

vind jouw sector

Alle sectoren

Meer of minder werken

Wil je minder werken zodat je bijvoorbeeld meer tijd hebt voor de kinderen of weer kan gaan studeren? Of wil je juist meer gaan werken? Dat kan allebei.

Zo regel je het

Vul de uitzend enquête in

Ben jij uitzendkracht? In januari 2017 starten de gesprekken over jouw nieuwe cao. En wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Lees meer

FNV bij jou in de buurt

De FNV heeft vakbondshuizen en spreekuurlocaties verspreid over het land. Hier ontmoeten leden, kaderleden, bijna-leden en medewerkers elkaar. Voor adviesgesprekken, ondersteuning, activiteiten, (net)werken en vergaderingen.

Zoek bij jou in de buurt
De FNV heeft vakbondscentra en spreekuurlocaties verspreid over het land. Hier ontmoeten leden, actieve kaderleden, bijna-leden en medewerkers elkaar. Voor adviesgesprekken, ondersteuning, activiteiten, (net)werken en vergaderingen.

Ontslag wegens niet functioneren

Heb je volgens de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) recht op een ontslagvergoeding en een uitkering bij ontslag wegens niet functioneren? Bekijk de video!

Kijk voor meer info